Feadship

Feadship is een wereldberoemde Nederlandse jachtbouwer met een lange en illustere geschiedenis. Opgericht in 1949, maakt Feadship al meer dan 70 jaar een aantal van 's werelds meest luxueuze en innovatieve jachten. Van de klassieke lijnen van de Koninklijke Van Lent-serie tot de moderne styling van de De Voogt-serie, Feadship heeft een jacht voor elke smaak.

Feadship's toewijding aan kwaliteit en vakmanschap is duidelijk in elk jacht dat ze bouwen. Van de handgemaakte teakhouten dekken tot de op maat gemaakte interieurs, Feadship jachten zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. Het ervaren team van ingenieurs en ontwerpers van Feadship gebruikt de nieuwste technologie en materialen om ervoor te zorgen dat elk jacht volgens de hoogste normen wordt gebouwd.

Tot de populairste modellen van Feadship behoren de Royal Van Lent-serie, de De Voogt-serie, de Feadship Heritage-serie en de Feadship Classic-serie. De Royal Van Lent serie staat bekend om haar klassieke lijnen en tijdloze elegantie. De De Voogt serie is een moderne kijk op het klassieke Feadship ontwerp, met strakke styling en geavanceerde technologie. De Feadship Heritage serie is een eerbetoon aan de lange geschiedenis van het bedrijf, met klassieke ontwerpen en moderne voorzieningen. De Feadship Classic-serie is een verzameling klassieke jachten die zijn bijgewerkt met moderne technologie en voorzieningen.

Welk type jacht u ook zoekt, Feadship heeft een model dat aan uw behoeften voldoet. Met een streven naar kwaliteit en vakmanschap is Feadship de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een luxueus en betrouwbaar jacht.

Feadship bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Feadship diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Feadship boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Feadship. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Feadship Feadship Feadship Feadship