Ferretti

Ferretti Yachts is een wereldberoemde Italiaanse botenfabrikant met een lange en illustere geschiedenis. Het bedrijf werd in 1968 opgericht door Alessandro en Norberto Ferretti en produceert al meer dan 50 jaar enkele van de mooiste luxe jachten ter wereld. Ferretti Yachts staan bekend om hun superieure vakmanschap, innovatieve ontwerpen en luxe voorzieningen.

De familie Ferretti zit al sinds begin 1900 in de scheepsbouw en hun streven naar uitmuntendheid is van generatie op generatie doorgegeven. Ferretti Yachts worden gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit en de nieuwste technologie, zodat elke boot een kunstwerk is. Het bedrijf heeft een breed scala aan modellen, van de klassieke Ferretti 830 tot de moderne Ferretti 881.

De Ferretti 830 is een klassiek model dat al sinds het begin van de jaren tachtig in productie is. Het is een luxueus motorjacht met een strak design en veel ruimte voor entertainment. De Ferretti 881 is een modern model met een eigentijds ontwerp en geavanceerde technologie. Het is perfect voor wie wil genieten van de ultieme luxe en prestaties.

Ferretti Yachts biedt ook een reeks aangepaste modellen, waarmee klanten hun eigen unieke boot kunnen creƫren. Het bedrijf heeft een team van ervaren ontwerpers en ingenieurs die elke visie tot leven kunnen brengen. Of u nu op zoek bent naar een klassiek of modern ontwerp, Ferretti Yachts heeft voor ieder wat wils.

Welk type boot u ook zoekt, Ferretti Yachts heeft iets te bieden. Met een lange geschiedenis van uitmuntendheid en een streven naar kwaliteit is Ferretti Yachts de perfecte keuze voor wie het beste in luxe varen wil ervaren.

Ferretti bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Ferretti diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Ferretti boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Ferretti. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Ferretti Ferretti Ferretti Ferretti