Fjord

Fjordboten: Een geschiedenis van kwaliteit en innovatie

Fjord Boats is toonaangevend in de botenbouw sinds de oprichting in Noorwegen aan het eind van de 19e eeuw. Vanaf het bescheiden begin als klein familiebedrijf is Fjord Boats uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde en herkenbare namen in de botenwereld.

Fjord Boats staat bekend om haar inzet voor kwaliteit en innovatie. Het bedrijf heeft er altijd naar gestreefd om boten te maken die zowel mooi als functioneel zijn, en de ontwerpen zijn geprezen om hun aandacht voor detail en vakmanschap. Fjord Boats heeft ook in de voorhoede gestaan van de technologische vooruitgang in de botenbouwindustrie, door nieuwe materialen en constructietechnieken te introduceren die een revolutie teweeg hebben gebracht in de manier waarop boten worden gebouwd.

De meest populaire modellen van het bedrijf zijn de Fjord 36, Fjord 40, Fjord 44 en Fjord 48. Deze boten staan bekend om hun strakke lijnen, luxueuze interieur en krachtige prestaties. Ze zijn ook ongelooflijk duurzaam en betrouwbaar, waardoor ze ideaal zijn voor lange afstand cruisen en vissen.

Fjord Boats heeft een lange en trotse geschiedenis in het leveren van boten van de hoogste kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een luxe cruiser of een robuuste vissersboot, Fjord Boats heeft de perfecte boot voor u. Met een toewijding aan kwaliteit en innovatie is Fjord Boats er zeker van dat u een boot krijgt die jarenlang meegaat.

Fjord bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Fjord diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Fjord boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Fjord. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Fjord Fjord Fjord Fjord