Formula

Formula Powerboats is een wereldberoemde botenfabrikant die sinds 1962 high-performance boten maakt. Opgericht door Don Aronow, is Formula Powerboats uitgegroeid tot een leider in de industrie, die enkele van de meest populaire en gewilde modellen ter wereld produceert.

Formula Powerboats heeft een lange geschiedenis. Don Aronow begon zijn carrière in de scheepsindustrie eind jaren vijftig en in 1962 richtte hij Donzi Marine Company op. In 1969 verkocht Aronow Donzi en richtte hij Formula Powerboats op, dat al snel een van de meest succesvolle bootfabrikanten ter wereld werd.

Formula Powerboats heeft een breed scala aan modellen, van luxe cruisers tot prestatieboten. Enkele van de populairste modellen zijn de Formula 330 SS, de Formula 270 Bowrider, de Formula 310 SS en de Formula 350 CBR. Elk van deze modellen is ontworpen om de ultieme prestaties en luxe te bieden, en ze zijn allemaal gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap.

Formula Powerboats is toegewijd aan het leveren van de beste prestaties en luxe, en ze hebben een lange geschiedenis van het produceren van enkele van de meest gewilde boten in de wereld. Of u nu op zoek bent naar een luxe cruiser of een prestatieboot, Formula Powerboats heeft het perfecte model voor u.

Formula bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Formula diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Formula boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Formula. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.