Fountaine Pajot

Fountaine Pajot is een wereldberoemde botenfabrikant die sinds 1976 luxe zeil- en motorjachten bouwt. Opgericht door Jean-Fran├žois Fountaine en Yves Pajot, is het bedrijf uitgegroeid tot een leider in de industrie en produceert enkele van de meest populaire en gewilde modellen op de markt.

Fountaine Pajot heeft een lange geschiedenis in de botenbouw. Het bedrijf werd opgericht in 1976 in La Rochelle, Frankrijk, en vestigde zich snel als leider in de productie van luxe zeiljachten. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn productlijn uitgebreid met motorjachten, catamarans en motorboten. Vandaag de dag is Fountaine Pajot een van de meest gerespecteerde en gewilde bootfabrikanten ter wereld.

Fountaine Pajot heeft een breed scala aan modellen om uit te kiezen, elk ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een verscheidenheid aan schippers. Van de klassieke zeiljachten tot de moderne motorjachten, Fountaine Pajot heeft voor elk wat wils. Enkele van de meest populaire modellen zijn de Helia 44, de Saba 50, de Ipanema 58, en de Flagship 67. Elk van deze modellen biedt een unieke combinatie van stijl, prestaties en comfort, waardoor ze ideaal zijn voor cruisen, racen of gewoon genieten van het open water.

Welk type boot u ook zoekt, Fountaine Pajot heeft u iets te bieden. Met een lange geschiedenis van uitmuntendheid en toewijding aan kwaliteit is Fountaine Pajot de perfecte keuze voor elke schipper.

Fountaine Pajot bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Fountaine Pajot diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Fountaine Pajot boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Fountaine Pajot. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Fountaine Pajot Fountaine Pajot Fountaine Pajot Fountaine Pajot