Fratelli Aprea

Fratelli Aprea is een Italiaanse botenfabrikant die sinds de jaren vijftig schepen van hoge kwaliteit produceert. Opgericht door de broers Giuseppe en Antonio Aprea, is het bedrijf uitgegroeid tot een leider in de productie van luxe jachten en motorboten. Met een lange geschiedenis van innovatie en vakmanschap is Fratelli Aprea uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde bootmerken ter wereld.

Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het produceren van vaartuigen die zowel stijlvol als betrouwbaar zijn. Van de vroege dagen van houten boten tot de moderne glasvezel en aluminium schepen, Fratelli Aprea heeft consequent schepen geproduceerd die zowel mooi als duurzaam zijn. Het bedrijf heeft ook in de voorhoede van de technologische vooruitgang gestaan en nieuwe materialen en ontwerpen op de markt gebracht.

Fratelli Aprea heeft door de jaren heen een breed scala aan schepen geproduceerd, van kleine vissersboten tot grote luxe jachten. Enkele van de meest populaire modellen van het bedrijf zijn de Aprea Mare, de Aprea Mare Sport, de Aprea Mare Super, de Aprea Mare Super Sport, de Aprea Mare Super Luxury en de Aprea Mare Super Luxury Plus. Elk van deze schepen is ontworpen om het hoogste niveau van comfort en prestaties te bieden.

Fratelli Aprea zet zich in om klanten te voorzien van schepen van de hoogste kwaliteit en de beste klantenservice. Het bedrijf heeft een team van ervaren ingenieurs en ontwerpers die toegewijd zijn aan het creƫren van schepen die zowel stijlvol als betrouwbaar zijn. Met een streven naar uitmuntendheid zal Fratelli Aprea zeker nog vele jaren toonaangevend blijven in de botenbouw.

Fratelli Aprea bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Fratelli Aprea diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Fratelli Aprea boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Fratelli Aprea. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Fratelli Aprea Fratelli Aprea