Grand Banks

Grand Banks is een wereldberoemde botenfabrikant die al sinds 1956 luxe jachten bouwt. Opgericht door Robert J. Newton, heeft het bedrijf een lange geschiedenis in het produceren van de mooiste schepen op het water. Vanaf het nederige begin in Singapore is Grand Banks uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde namen in de industrie.

Grand Banks staat bekend om haar klassieke ontwerpen en superieur vakmanschap. Het bedrijf heeft een breed scala aan schepen geproduceerd, van trawlers en motorjachten tot zeiljachten en sportvisboten. Grand Banks staat ook bekend om het innovatieve gebruik van moderne materialen en technologie├źn, zoals composietbouw en geavanceerde voortstuwingssystemen.

Enkele van de meest populaire Grand Banks modellen zijn de Grand Banks 42 Classic, Grand Banks 49 Eastbay, Grand Banks 54 Eastbay en Grand Banks 60 Eastbay. Deze schepen staan bekend om hun tijdloze styling, luxueuze interieurs en superieure prestaties.

Grand Banks streeft ernaar haar klanten te voorzien van schepen van de hoogste kwaliteit en de best mogelijke service. Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk van dealers en servicecentra en de schepen hebben een uitgebreide garantie. Grand Banks is ook toegewijd aan de bescherming van het milieu, en haar schepen zijn ontworpen om brandstof-effici├źnt en milieuvriendelijk te zijn.

Grand Banks is een leider in de botenindustrie en haar schepen staan bekend om hun kwaliteit, vakmanschap en prestaties. Met een lange geschiedenis in het produceren van de beste schepen op het water, is Grand Banks een naam die schippers vertrouwen.

Grand Banks bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Grand Banks diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Grand Banks boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Grand Banks. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Grand Banks Grand Banks Grand Banks Grand Banks