Grand Soleil

Grand Soleil is een wereldberoemde Italiaanse botenfabrikant, bekend om zijn hoogwaardige vakmanschap en aandacht voor detail. Opgericht in 1969 door wijlen Carlo Riva, produceert Grand Soleil al meer dan 50 jaar enkele van de beste zeiljachten ter wereld.

Het merk Grand Soleil is synoniem met kwaliteit en innovatie, en het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het produceren van enkele van de meest geavanceerde en luxe zeiljachten in de wereld. Van de klassieke Grand Soleil 34 tot de moderne Grand Soleil 50, het bedrijf heeft consequent de grenzen van ontwerp en techniek verlegd om schepen te creƫren die zowel mooi als functioneel zijn.

De Grand Soleil serie omvat een verscheidenheid aan modellen, van de klassieke Grand Soleil 34 tot de moderne Grand Soleil 50. De Grand Soleil 34 is een klassiek ontwerp, met een slank en stijlvol profiel, terwijl de Grand Soleil 50 een modern, high-performance schip is, ontworpen voor lange afstand cruisen. Andere populaire modellen zijn de Grand Soleil 43, Grand Soleil 46 en Grand Soleil 56.

Grand Soleil jachten staan bekend om hun kwaliteit en vakmanschap, en het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het produceren van enkele van de meest geavanceerde en luxe zeiljachten in de wereld. Of u nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of een modern, high-performance schip, Grand Soleil heeft het perfecte jacht voor u.

Grand Soleil bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Grand Soleil diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Grand Soleil boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Grand Soleil. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Grand Soleil Grand Soleil Grand Soleil Grand Soleil