Hakvoort

Hakvoort is een gerenommeerd Nederlands scheepsbouwbedrijf met een lange en trotse geschiedenis. Opgericht in het begin van 1900, produceert het bedrijf al meer dan een eeuw boten van hoge kwaliteit. Vanaf het begin is Hakvoort toegewijd aan het creëren van vaartuigen die zowel mooi als functioneel zijn. Hun boten staan bekend om hun superieure vakmanschap en aandacht voor detail.

Vandaag de dag is Hakvoort een van de meest gerespecteerde botenbouwers ter wereld. Hun boten worden gebruikt voor verschillende doeleinden, van pleziervaart tot commerciële visserij. Het bedrijf heeft een breed scala aan modellen, van kleine zeilboten tot grote motorjachten. Enkele van hun meest populaire modellen zijn de Hakvoort Classic, de Hakvoort Grand en de Hakvoort Explorer.

Hakvoort boten staan bekend om hun superieure kwaliteit en prestaties. Het bedrijf gebruikt alleen de beste materialen en de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat hun boten zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze bieden ook een breed scala aan maatwerk opties, zodat klanten een boot kunnen creëren die echt uniek is.

Hakvoort is toegewijd aan het leveren van de best mogelijke klantenservice. Hun team van ervaren professionals is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Ze bieden ook een verscheidenheid aan diensten, zoals onderhoud en reparatie, om ervoor te zorgen dat hun klanten het meeste uit hun boten halen.

Hakvoort is een vertrouwde naam in de botenbouw. Met een lange geschiedenis in het produceren van boten van hoge kwaliteit, zijn ze toonaangevend op dit gebied. Of u nu op zoek bent naar een pleziervaartuig of een commercieel vaartuig, Hakvoort heeft de perfecte boot voor u.

Hakvoort bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Hakvoort diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Hakvoort boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Hakvoort. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Hakvoort modellen te koop:

Hakvoort 21 M

Hakvoort model verkocht:

Hakvoort 70 TSDY
Hakvoort 21 M
Hakvoort Hakvoort