Hallberg Rassy

Hallberg Rassy is een wereldberoemde Zweedse botenfabrikant met een lange en trotse geschiedenis. Opgericht in 1943 door de legendarische jachtontwerper Christoph Rassy, produceert Hallberg Rassy al meer dan 75 jaar enkele van de mooiste zeiljachten ter wereld. Vanaf het begin is Hallberg Rassy toegewijd aan het creëren van boten die zowel mooi als functioneel zijn, met een focus op kwaliteit en vakmanschap.

Hallberg Rassy heeft een lange en voorname geschiedenis in het produceren van enkele van de meest populaire en gewilde zeiljachten ter wereld. Van de klassieke Hallberg Rassy Rasmus 35 tot de moderne Hallberg Rassy 44, het bedrijf heeft consequent boten geproduceerd die zowel mooi als zeewaardig zijn. Het bedrijf heeft ook een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van innovatie, door in de loop der jaren nieuwe technologieën en functies aan hun boten toe te voegen.

De Hallberg Rassy reeks boten omvat een verscheidenheid aan modellen, van de kleinere en meer betaalbare Hallberg Rassy 31 tot de grotere en meer luxueuze Hallberg Rassy 64. Elk model is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende zeilers, van de weekend cruiser tot de serieuze offshore racer. Het bedrijf biedt ook een reeks van aangepaste opties, waardoor klanten een boot kunnen creëren die echt uniek is.

Ongeacht het type zeilen dat u zoekt, Hallberg Rassy heeft een boot die aan uw wensen voldoet. Met een lange en trotse geschiedenis van het produceren van enkele van de beste zeiljachten ter wereld, is Hallberg Rassy de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en mooie boot.

Hallberg Rassy bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Hallberg Rassy diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Hallberg Rassy boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Hallberg Rassy. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Hallberg Rassy Hallberg Rassy Hallberg Rassy Hallberg Rassy