Hans Christian

Hans Christian Yachts is een gerenommeerde botenfabrikant die al sinds eind 1800 prachtige zeilschepen maakt. Het bedrijf is opgericht in Taiwan en heeft een lange geschiedenis in het produceren van de mooiste zeiljachten ter wereld. Van de klassieke Hans Christian 33 tot de moderne Hans Christian 48, het bedrijf heeft altijd schepen geproduceerd die zowel esthetisch als zeer functioneel zijn.

De Hans Christian 33 is een van de meest populaire modellen van het bedrijf, en het is in productie sinds de jaren 1970. Dit klassieke ontwerp heeft een romp met volle kiel, een traditioneel teakhouten interieur en een ruime cockpit. De Hans Christian 48 is het vlaggenschip van het bedrijf en heeft een modern ontwerp met een slanke romp en een luxueus interieur. Dit model is perfect voor langeafstandstochten en is een favoriet onder ervaren zeilers.

Het bedrijf produceert ook een verscheidenheid aan kleinere modellen, waaronder de Hans Christian 24 en de Hans Christian 28. Deze modellen zijn perfect voor dagzeilen en weekenduitstapjes en hebben een traditioneel ontwerp met een comfortabel interieur.

Welk type zeilschip u ook zoekt, Hans Christian Yachts heeft iets te bieden. Met een lange geschiedenis in het produceren van kwaliteitsschepen, heeft het bedrijf zeker de perfecte boot voor uw behoeften.

Hans Christian bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Hans Christian diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Hans Christian boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Hans Christian. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Hans Christian Hans Christian Hans Christian Hans Christian