Hanse

Hanse Yachts is een wereldberoemde botenfabrikant die sinds 1983 zeil- en motorjachten van hoge kwaliteit maakt. Opgericht in Greifswald, Duitsland, heeft Hanse Yachts een lange en trotse geschiedenis van het produceren van enkele van de meest populaire en gewilde modellen in de industrie. Van de Hanse 315 tot de Hanse 675, het bedrijf heeft consequent boten geleverd die zowel stijlvol als betrouwbaar zijn.

Hanse Yachts staat bekend om zijn inzet voor kwaliteit en innovatie. Het bedrijf heeft er altijd naar gestreefd om boten te creëren die zowel mooi als functioneel zijn, en dit is duidelijk te zien in de vele prijzen en onderscheidingen die het bedrijf in de loop der jaren heeft ontvangen. Hanse Yachts is erkend voor zijn inzet voor duurzaamheid en zijn boten zijn ontworpen om zowel brandstofefficiënt als milieuvriendelijk te zijn.

De meest populaire modellen van het bedrijf zijn de Hanse 315, de Hanse 575, de Hanse 675 en de Hanse 775. De Hanse 315 is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een kleinere boot die gemakkelijk te hanteren en te manoeuvreren is. De Hanse 575 is een goede keuze voor wie op zoek is naar een grotere boot met veel ruimte en voorzieningen. De Hanse 675 is een luxe en krachtige boot die perfect is voor lange afstandsreizen. De Hanse 775 tenslotte is een luxe en krachtige boot die perfect is voor wie op zoek is naar een luxe en krachtige boot die elk type water aankan.

Welk type boot u ook zoekt, Hanse Yachts heeft voor ieder wat wils. Met een toewijding aan kwaliteit en innovatie is Hanse Yachts er zeker van dat u een boot krijgt die zowel stijlvol als betrouwbaar is.

Hanse bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Hanse diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Hanse boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Hanse. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Hanse Hanse Hanse Hanse