Huisman

Huisman is een gerenommeerd Nederlands scheepsbouwbedrijf met een lange en trotse geschiedenis. Huisman is opgericht in 1884 en bouwt al meer dan 130 jaar de beste zeil- en motorjachten ter wereld. Van de klassieke zeiljachten uit het begin van de 20e eeuw tot de moderne motorjachten van vandaag, Huisman heeft altijd schepen van de hoogste kwaliteit geproduceerd.

Huisman's streven naar uitmuntendheid blijkt uit de vele populaire modellen die zij door de jaren heen hebben geproduceerd. De Huisman Classic is een tijdloos zeiljacht dat al tientallen jaren een favoriet is onder zeilers. De Huisman Explorer is een modern motorjacht dat luxe accommodaties en superieure prestaties biedt. De Huisman Cruiser is een veelzijdig schip dat perfect is voor zowel cruisen als racen.

Huisman's inzet voor innovatie heeft ook geresulteerd in de ontwikkeling van enkele van de meest geavanceerde zeil- en motorjachten ter wereld. De Huisman Superyacht is een state-of-the-art schip dat de nieuwste technologie combineert met klassiek design. De Huisman Racer is een high-performance zeiljacht dat talloze races over de hele wereld heeft gewonnen.

Huisman's toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft hen tot een van de meest gerespecteerde scheepsbouwers ter wereld gemaakt. Met een lange en trotse geschiedenis blijft Huisman enkele van de beste zeil- en motorjachten ter wereld produceren. Of u nu op zoek bent naar een klassiek zeiljacht, een modern motorjacht of een state-of-the-art superjacht, Huisman heeft het perfecte schip voor u.

Huisman bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Huisman diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Huisman boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Huisman. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Huisman Huisman Huisman Huisman