Hunter

Hunter Zeiljachten zijn al meer dan 40 jaar toonaangevend in de zeilindustrie. Hunter is opgericht in 1973 en is toegewijd om zeilers te voorzien van de hoogste kwaliteit zeiljachten. Hunter heeft een lange en trotse geschiedenis van innovatie en vakmanschap en hun jachten zijn gebruikt in enkele van de meest prestigieuze zeilevenementen over de hele wereld.

Hunter jachten staan bekend om hun superieure prestaties, comfort en stijl. Hun reeks van modellen omvat de populaire Hunter 33, Hunter 34, Hunter 35, Hunter 36, Hunter 37, Hunter 38, Hunter 39, en Hunter 40. Elk model is ontworpen om de ultieme zeilervaring te bieden, met functies zoals ruime hutten, grote cockpits en gemakkelijk te gebruiken zeilbesturing. Hunter jachten staan ook bekend om hun superieure constructie, met elk model gebouwd om lang mee te gaan.

Hunter jachten zijn perfect voor zowel ervaren als beginnende zeilers. Of u nu op zoek bent naar een weekendje weg of een langdurig zeilavontuur, Hunter heeft het perfecte jacht voor u. Met hun toewijding aan kwaliteit en innovatie, zijn Hunter jachten zeker om u te voorzien van jarenlang plezier op het water.

Hunter bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Hunter diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Hunter boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Hunter. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Hunter Hunter Hunter Hunter