Itama

Itama is een Italiaanse botenfabrikant met een lange en trotse geschiedenis. Opgericht in de late jaren 1950, produceert Itama al meer dan 60 jaar boten van hoge kwaliteit. Itama boten staan bekend om hun superieure vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor ze een populaire keuze zijn voor luxe jachten en sportboten.

De geschiedenis van Itama begon in het kleine Italiaanse stadje Viareggio, waar het bedrijf werd opgericht door de familie Itama. Het bedrijf kreeg al snel een reputatie voor het produceren van boten van hoge kwaliteit en werd al snel een van de toonaangevende bootfabrikanten in Italiƫ. Door de jaren heen is Itama blijven innoveren en nieuwe technologieƫn blijven ontwikkelen, waardoor hun boten tot de meest geavanceerde en betrouwbare op de markt behoren.

Vandaag de dag is Itama nog steeds een van de meest gerespecteerde bootfabrikanten ter wereld. Hun assortiment boten omvat luxe jachten, sportboten en vissersboten, die allemaal zijn ontworpen om het hoogste niveau van prestaties en comfort te bieden. Enkele van de meest populaire modellen zijn de Itama Forty, de Itama Sixty en de Itama Seventy. Al deze boten zijn ontworpen om het ultieme in luxe en prestaties te bieden, waardoor ze perfect zijn voor degenen die willen genieten van het beste van beide werelden.

Of u nu op zoek bent naar een luxe jacht of een sportboot, Itama heeft iets te bieden. Met hun lange geschiedenis van kwaliteits vakmanschap en aandacht voor detail, Itama boten zijn zeker om u te voorzien van jaren van plezier en tevredenheid.

Itama bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Itama diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Itama boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Itama. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Itama modellen te koop:

Itama 75
Itama