Jeanneau

Jeanneau is een wereldberoemde botenfabrikant, met een rijke geschiedenis in het maken van hoogwaardige vaartuigen voor zeil- en motorjachten. Jeanneau, opgericht in 1957, produceert al meer dan 60 jaar boten en is uitgegroeid tot een van de meest populaire en gerespecteerde bootmerken ter wereld.

Jeanneau's toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft hen tot een leider in de industrie gemaakt. Hun boten zijn ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn, met een focus op veiligheid en prestaties. Van hun klassieke zeilboten tot hun moderne motorjachten, Jeanneau heeft voor elk wat wils.

Het merk Jeanneau staat bekend om zijn brede scala aan modellen, van kleine dagzeilboten tot grote luxejachten. Enkele van hun meest populaire modellen zijn de Sun Odyssey, de Leader en de Cap Camarat. De Sun Odyssey is een klassieke zeilboot, perfect voor cruisen en racen. De Leader is een modern motorjacht, ontworpen voor comfort en luxe. De Cap Camarat is een veelzijdige boot, perfect voor vissen, cruisen en watersporten.

Jeanneau's inzet voor kwaliteit en innovatie heeft hen een leider in de industrie gemaakt. Hun boten zijn ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn, en hun modellen behoren tot de meest populaire en gerespecteerde ter wereld. Of u nu op zoek bent naar een klassieke zeilboot, een modern motorjacht of een veelzijdige vissersboot, Jeanneau heeft voor ieder wat wils.

Jeanneau bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Jeanneau diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Jeanneau boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Jeanneau. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Jeanneau Jeanneau Jeanneau Jeanneau