Jetten

Bij Jetten Jachtbouw zijn we er trots op dat we de afgelopen 25 jaar onze klanten volledig tevreden hebben weten te stellen. We zijn vastbesloten om de komende 25 jaar op dezelfde manier door te gaan en onze klanten de best mogelijke vaarervaring te bieden. Ons doel is om jachten te bouwen die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, maar ook de nieuwste technologie├źn integreren om de veiligheid en prestaties te verbeteren.

De werf heeft ruime ervaring in het op maat bouwen van jachten en hanteert strenge eisen voor het eindproduct, zodat eigenaren zeker kunnen zijn van de hoogste veiligheid en de best mogelijke prestaties. Door de efficiency van onze serie- en custom-built activiteiten te combineren met innovatie en ontwikkeling, kunnen we uitzonderlijk snelle doorlooptijden aanbieden terwijl we ons blijven focussen op belangrijke zaken zoals snelheid, brandstofverbruik en actieradius.

Bij Jetten Jachtbouw kunt u er zeker van zijn dat we aan alle eisen voldoen en uw droomjacht volgens de hoogste normen bouwen.

Jetten bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Jetten diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Jetten boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Jetten. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Jetten Jetten Jetten Jetten