Linssen

Linssen is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het bouwen van luxe motorboten van hoge kwaliteit. Het bedrijf werd opgericht in 1948 en is gevestigd in Maasbracht, Limburg. Linssen is een van de oudste en meest vooraanstaande producenten van motorboten in Europa, en het merk staat bekend om de uitstekende afwerking en de gebruiksvriendelijkheid van hun boten.

Linssen Yachts is een bedrijf dat zich specialiseert in het bouwen van luxe stalen motorjachten in het segment van 9 tot 16 meter. Het bedrijf is uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van stalen jachtbouw dankzij de superieure kwaliteit van hun producten en hun continue innovatie op het gebied van product- en procesontwikkeling. Sinds hun oprichting in 1949 is Linssen Yachts een belangrijke speler geweest in de jachtbouwsector en heeft het bedrijf vele innovaties op het gebied van jachtbouw geïntroduceerd.

Linssen bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Linssen diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Linssen boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Linssen. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Linssen Linssen Linssen Linssen