Moody

Moody Yachts is een wereldberoemde botenfabrikant met een lange en voorname geschiedenis. Opgericht in de late jaren 1960, produceert Moody Yachts al meer dan 50 jaar enkele van de beste zeil- en motorjachten ter wereld. Vanaf het begin is Moody Yachts toegewijd geweest aan het creëren van schepen die het hoogste niveau van vakmanschap, prestaties en comfort combineren.

Moody Yachts heeft een lange en trotse geschiedenis van het produceren van enkele van de meest populaire en gewilde modellen in de wereld. De Moody 33, de Moody 41 en de Moody 46 zijn allemaal zeer gewilde modellen die door de jaren heen door het bedrijf zijn geproduceerd. Deze modellen staan bekend om hun uitstekende prestaties, comfort en vakmanschap.

Naast deze populaire modellen heeft Moody Yachts door de jaren heen nog een aantal andere modellen geproduceerd. De Moody 54, de Moody 58 en de Moody 62 zijn populaire modellen van het bedrijf. Deze modellen staan bekend om hun uitstekende prestaties, comfort en vakmanschap.

Moody Yachts staat ook bekend om zijn inzet voor innovatie en kwaliteit. Het bedrijf heeft consequent de grenzen van jachtontwerp en -bouw verlegd, door vaartuigen te creëren die zowel mooi als functioneel zijn. Moody Yachts loopt ook voorop bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën, zoals het gebruik van composietmaterialen in de jachtbouw.

Moody Yachts is een wereldberoemde botenfabrikant die al meer dan 50 jaar enkele van de beste zeil- en motorjachten ter wereld produceert. Vanaf het begin is Moody Yachts toegewijd geweest aan het creëren van schepen die het hoogste niveau van vakmanschap, prestaties en comfort combineren. Met een lange en trotse geschiedenis van het produceren van enkele van de meest populaire en gewilde modellen in de wereld, is Moody Yachts een naam die synoniem is met kwaliteit en innovatie.

Moody bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Moody diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Moody boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Moody. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Moody Moody Moody Moody