Moonen

Moonen Shipyards is een Nederlandse scheepswerf die sinds 1963 luxe motorjachten bouwt. Opgericht door de familie Moonen, heeft het bedrijf een lange en trotse geschiedenis van het maken van enkele van de mooiste schepen ter wereld. Vanaf het begin is Moonen toegewijd geweest aan het creëren van schepen die het hoogste niveau van kwaliteit, vakmanschap en innovatie combineren.

In de loop der jaren is Moonen bekend geworden om haar streven naar uitmuntendheid en haar vermogen om op maat gemaakte jachten te creëren die voldoen aan de hoge eisen van haar klanten. Het bedrijf heeft een breed scala aan schepen gebouwd, van klassieke motorjachten tot moderne superjachten. Enkele van de meest populaire modellen zijn de Moonen 84, de Moonen 97, de Moonen Martinique en de Moonen 124.

Elk Moonen jacht is ontworpen om het ultieme in comfort en luxe te bieden. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologie en materialen om ervoor te zorgen dat elk schip wordt gebouwd volgens de hoogste normen. Het interieur en exterieur van elk jacht is zorgvuldig vervaardigd om een unieke en luxueuze ervaring te creëren.

Moonen zet zich ook in voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu. Het bedrijf gebruikt milieuvriendelijke materialen en processen om de impact op het milieu te verminderen. Het werkt ook nauw samen met lokale gemeenschappen om ervoor te zorgen dat haar activiteiten zo duurzaam mogelijk zijn.

Moonen is een leider in de luxe jachtindustrie en haar schepen zijn zeer gewild bij veeleisende klanten over de hele wereld. Met haar inzet voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie zal Moonen zeker nog vele jaren toonaangevend blijven in de industrie.

Moonen bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Moonen diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Moonen boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Moonen. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Moonen Moonen Moonen Moonen