Najad

Najad is een wereldberoemd botenmerk dat mooie en betrouwbare zeiljachten heeft gemaakt sinds de jaren 1970. Najad is opgericht in Zweden en heeft een lange en trotse geschiedenis van het produceren van enkele van de meest gewilde zeiljachten ter wereld.

Najad's toewijding aan kwaliteit en vakmanschap is duidelijk in elke boot die ze produceren. Hun jachten zijn ontworpen om zowel mooi als functioneel te zijn, met een focus op prestaties en veiligheid. Elke Najad jacht is gebouwd met de hoogste kwaliteit materialen en de nieuwste technologie, zodat elke boot in staat is om alle omstandigheden aan te kunnen.

Najad's reeks van zeiljachten omvat een verscheidenheid aan modellen, van de klassieke Najad 380 tot de luxe Najad 590. De Najad 380 is een populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en comfortabel zeiljacht, terwijl de Najad 590 perfect is voor diegenen die een luxe en ruime boot willen.

Welk type zeiljacht u ook zoekt, Najad heeft een model dat aan uw behoeften voldoet. Met een toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, is Najad de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en mooi zeiljacht.

Najad bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Najad diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Najad boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Najad. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Najad Najad Najad Najad