Nautor

Nautor is een wereldberoemde botenfabrikant die sinds 1966 luxe zeiljachten bouwt. Opgericht door Pekka Koskenkylä, heeft het bedrijf een lange en trotse geschiedenis van het produceren van enkele van de beste zeilschepen ter wereld. Van de Swan 36 tot de Swan 65, Nautor is al meer dan 50 jaar toonaangevend op het gebied van jachtontwerp en -bouw.

Nautor's toewijding aan kwaliteit en vakmanschap is zichtbaar in elke boot die ze produceren. Hun jachten staan bekend om hun superieure prestaties, comfort en veiligheid. De modellenreeks van Nautor omvat de Swan 36, Swan 48, Swan 56, Swan 65, en de Swan 80. Elk model is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van prestaties en luxe.

De Swan 36 is een klassieke cruiser-racer die al vele jaren populair is. Het is een snelle en comfortabele boot die perfect is voor zowel racen als cruisen. De Swan 48 is een grotere versie van de Swan 36 en is ideaal om lange afstanden te varen. De Swan 56 is een luxe cruiser-racer die perfect is voor wie prestaties en comfort wil combineren. De Swan 65 is een luxueuze performance cruiser die perfect is voor wie van het beste van twee werelden wil genieten. De Swan 80 ten slotte is een luxueus superjacht dat perfect is voor wie het summum van luxe en prestaties wil ervaren.

Nautor's toewijding aan kwaliteit en vakmanschap heeft hen tot een van de meest gerespecteerde bootfabrikanten ter wereld gemaakt. Hun jachten staan bekend om hun superieure prestaties, comfort en veiligheid. Of u nu op zoek bent naar een performance cruiser, een luxueus superjacht of een klassieke cruiser-racer, Nautor heeft de perfecte boot voor u.

Nautor bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Nautor diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Nautor boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Nautor. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Nautor Nautor Nautor Nautor