Nimbus

Nimbus Boats is een Zweedse botenfabrikant met een lange en trotse geschiedenis. Het bedrijf is opgericht aan het eind van de 19e eeuw en produceert al meer dan een eeuw boten van hoge kwaliteit. Vandaag de dag is Nimbus Boats een van de toonaangevende bootfabrikanten ter wereld, met een breed scala aan boten voor zowel recreatief als commercieel gebruik.

Nimbus Boats heeft een lange en trotse geschiedenis van het produceren van kwaliteitsboten. Het bedrijf werd aan het eind van de 19e eeuw opgericht en heeft sindsdien boten geproduceerd. In de loop der jaren heeft Nimbus Boats een reputatie opgebouwd als producent van betrouwbare, veilige en comfortabele boten. Het bedrijf heeft ook een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van innovatie, door nieuwe technologieën en materialen in de botenbouwindustrie te introduceren.

Nimbus Boats biedt een breed scala aan boten voor zowel recreatief als commercieel gebruik. De populairste modellen van het bedrijf zijn de Nimbus 320, de Nimbus 340, de Nimbus 380 en de Nimbus 400. Deze boten zijn ontworpen om comfortabel en veilig te varen, terwijl ze ook veel ruimte bieden voor passagiers en lading. Het bedrijf biedt ook een reeks kleinere boten, zoals de Nimbus 270 en de Nimbus 290.

Nimbus Boats streeft ernaar om klanten te voorzien van boten van de hoogste kwaliteit en de beste klantenservice. De boten van het bedrijf zijn ontworpen volgens de hoogste veiligheidsnormen en zijn gebouwd om lang mee te gaan. Met een breed scala aan modellen en maten heeft Nimbus Boats voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een recreatieboot of een commercieel vaartuig, Nimbus Boats heeft de perfecte boot voor u.

Nimbus bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Nimbus diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Nimbus boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Nimbus. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Nimbus Nimbus Nimbus Nimbus