Nordia

Nordia is een gerenommeerde botenfabrikant met een lange en illustere geschiedenis. Opgericht in het begin van 1900, produceert Nordia al meer dan een eeuw boten van hoge kwaliteit. Van de klassieke houten boten uit het verleden tot de moderne glasvezelboten van vandaag, Nordia is een leider in de botenindustrie.

Nordia boten staan bekend om hun superieure vakmanschap en aandacht voor detail. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in het produceren van boten die zowel mooi als betrouwbaar zijn. Nordia boten zijn ontworpen om lang mee te gaan, en veel van hun modellen zijn al tientallen jaren in productie.

Enkele van de meest populaire Nordia modellen zijn de Nordia 33, de Nordia 37, de Nordia 42, en de Nordia 45. De Nordia 33 is een klassieke zeilboot die perfect is voor cruisen en racen. De Nordia 37 is een grotere zeilboot die ideaal is om lange afstanden te varen. De Nordia 42 is een luxe motorjacht dat perfect is om gasten te ontvangen. De Nordia 45 is een krachtig motorjacht dat perfect is voor langeafstandsreizen.

Nordia boten zijn perfect voor iedereen die van het water houdt. Of u nu op zoek bent naar een klassieke zeilboot, een luxe motorjacht of een krachtig motorjacht, Nordia heeft een boot die aan uw wensen voldoet. Met een lange geschiedenis in het produceren van kwaliteitsboten is Nordia de perfecte keuze voor iedereen die van het water wil genieten.

Nordia bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Nordia diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Nordia boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Nordia. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Nordia Nordia Nordia Nordia