Ovni

Ovni is een gerenommeerd botenmerk dat sinds de jaren zeventig hoogwaardige zeiljachten bouwt. Opgericht door de bekende Franse botenbouwer, Jean-Jacques Coste, is Ovni uitgegroeid tot een leider in de zeiljachtindustrie. Met een focus op innovatie en kwaliteit heeft Ovni enkele van de meest populaire zeiljachten ter wereld gecreƫerd.

De geschiedenis van Ovni begon in de jaren zeventig toen Jean-Jacques Coste besloot een boot te maken die zowel betrouwbaar als comfortabel was. Hij wilde een boot maken die zowel voor plezier als voor wedstrijden kon worden gebruikt. Na jaren van onderzoek en ontwikkeling werd Ovni geboren. Sindsdien is Ovni uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde bootmerken ter wereld.

Ovni heeft enkele van de populairste zeiljachten ter wereld gecreƫerd. De Ovni 365, Ovni 395 en Ovni 445 zijn enkele van de meest populaire modellen. De Ovni 365 is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en betrouwbare boot om te cruisen. De Ovni 395 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een snelle en krachtige boot om mee te racen. De Ovni 445 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een luxe en ruime boot om lange afstanden te varen.

Wat voor type zeilen u ook zoekt, Ovni heeft een boot die aan uw wensen voldoet. Met een focus op innovatie en kwaliteit is Ovni uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde bootmerken ter wereld. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele boot, dan is Ovni de perfecte keuze.

Ovni bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Ovni diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Ovni boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Ovni. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Ovni Ovni Ovni Ovni