Oyster

Oyster Yachts is een wereldberoemde botenfabrikant die sinds 1973 luxe zeiljachten bouwt. Opgericht door Richard Matthews, is het bedrijf uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een wereldleider in de industrie. Oyster Yachts heeft een lange en trotse geschiedenis van het produceren van enkele van de beste zeilschepen ter wereld. Van de klassieke Oyster 825 tot de moderne Oyster 575 heeft het bedrijf consequent vakmanschap en prestaties van hoge kwaliteit geleverd.

De Oyster 825 was het eerste model dat door het bedrijf werd uitgebracht en het werd al snel een populaire keuze voor degenen die op zoek waren naar een luxe zeilervaring. De 825 werd gevolgd door de Oyster 575, die was ontworpen als een moderner en stijlvoller schip. De 575 was het eerste Oyster-model met een cockpit over de gehele lengte en een strak, eigentijds ontwerp.

De Oyster 655 was het volgende model dat werd uitgebracht en was ontworpen als een meer prestatiegericht schip. De 655 had een grotere cockpit en een krachtigere motor, waardoor het een geweldige keuze was voor degenen die op zoek waren naar een snellere en meer responsieve zeilervaring.

De Oyster 545 was het volgende model dat werd uitgebracht en werd ontworpen als een luxueuzer en comfortabeler schip. De 545 had een groter interieur en een ruimere cockpit, waardoor het een geweldige keuze was voor wie op zoek was naar een meer ontspannen zeilervaring.

De Oyster 485 was het laatste model dat werd uitgebracht en werd ontworpen als een meer betaalbaar en toegankelijk vaartuig. De 485 heeft een kleinere kuip en een meer basic ontwerp, waardoor het een geweldige keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke zeilervaring.

Oyster Yachts heeft een lange en trotse geschiedenis van het produceren van enkele van de beste zeilschepen ter wereld. Van de klassieke Oyster 825 tot de moderne Oyster 575, het bedrijf heeft altijd vakmanschap en prestaties van hoge kwaliteit geleverd. Of u nu op zoek bent naar een luxe zeilervaring of een meer budgetvriendelijke optie, Oyster Yachts heeft een model dat aan uw wensen voldoet.

Oyster bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Oyster diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Oyster boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Oyster. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Oyster Oyster Oyster Oyster