Princess

Princess Yachts is een wereldberoemde botenfabrikant met een rijke geschiedenis in het maken van luxueuze en stijlvolle jachten. Het in 1965 opgerichte bedrijf uit Plymouth produceert al meer dan 50 jaar enkele van de meest gewilde vaartuigen ter wereld.

Dankzij het streven naar uitmuntendheid en innovatie is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde namen in de sector. Van de iconische Princess V39 tot de luxueuze Princess S72, het bedrijf heeft een breed scala aan modellen geproduceerd waarvan bootliefhebbers over de hele wereld hebben genoten.

De toewijding van het bedrijf aan kwaliteit en vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk vaartuig dat zij produceren. Elk Princess jacht is ontworpen om het hoogste niveau van comfort en prestaties te bieden, met een focus op het creëren van een luxe en stijlvolle ervaring.

De toewijding van het bedrijf aan innovatie heeft geleid tot de ontwikkeling van een reeks geavanceerde technologieën, zoals het revolutionaire IPS aandrijfsysteem, dat superieure prestaties en brandstofefficiëntie biedt.

De betrokkenheid van het bedrijf bij de klantenservice is ook ongeëvenaard, met een team van ervaren professionals die u met raad en daad bijstaan.

Of u nu op zoek bent naar een luxe cruiser, een stijlvol sportjacht of een krachtige vissersboot, Princess Yachts heeft een model dat aan uw wensen voldoet. Van de iconische Princess V39 tot de luxueuze Princess S72, het bedrijf heeft een breed scala aan modellen geproduceerd waarvan bootliefhebbers over de hele wereld hebben genoten.

Dus als u op zoek bent naar een luxueus en stijlvol jacht, hoeft u niet verder te kijken dan Princess Yachts. Met een streven naar uitmuntendheid en innovatie produceert het bedrijf al meer dan 50 jaar enkele van de meest gewilde schepen ter wereld.

Princess bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Princess diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Princess boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Princess. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Princess Princess Princess Princess