Princess

De in Plymouth (Groot-Brittanië) gevestigde werf van Princess Yachts heeft een breed assortiment aan verschillende jachten.

Range
De werf bouwt Flybridge jachten variërend in de lengte van 43 t/m 98 ft, M-Class jachten van 105 t/m 130 ft, V-Class sportjachten van 39 t/m 85ft en een 74ft S-Class Sportbridge jacht.

Nederlandse importeur
De huidige importeur van Princess in Nederland is gevestigd in Heusden.

Princess Yachts Benelux is lid van de Moet Hennesy Louis Vuitton Group, een van de grootste conglomeraten ter wereld op het gebied van luxegoederen.

Historie
Sinds de oprichting 1964, door ex maritiem officier David King, worden alle aspecten van designen, bouwen en ultiem gebruik tot het uiterste gedrev en met de technologieën die vandaag de dag mogelijk zijn. Vanaf de oprichting is Princess Yachts continu bezig met kwaliteitscontroles. In 1988 ontving Princess Yachts dan ook als eerste Europese bedrijf een ISO 14001 certificering.

Grootte
In totaal verschaft Princess 2000 banen in en rondom Plymouth, verspreid over 6 productielocaties. In totaal worden jaarlijk ca. 300 jachten gebouwd en afgeleverd, waarvan 90% geëxporteerd wordt.

Princess bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Princess diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Princess boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Princess. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Princess Princess Princess Princess