Privateer

Privateer Yachts werd opgericht in 1997 met het doel om tijdloze, robuuste en klassieke trawler jachten te ontwerpen en te produceren. De eerste ontwerpen van het bedrijf zijn gemaakt door bekende namen in de nautische branche, zoals Vripack, Arnold de Ruiter en Dirk Nauta.

Privateer Yachts staat bekend om het gebruik van de beste materialen en hoogwaardig roestvrij staal (RVS) om de duurzaamheid, levensduur en kwaliteit van hun schepen te waarborgen. Hoewel de schepen van buiten een klassieke uitstraling hebben, is het interieur van de schepen voorzien van degelijke betimmering en royaal lijstwerk, evenals een geïntegreerd pakket voor digitale media. Daarnaast is er ook luxe aanwezig, zoals airconditioning, warmtereflecterend glas, vloerverwarming en Corian bladen, die standaard op bijna al hun schepen te vinden zijn.

Privateer bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Privateer diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Privateer boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Privateer. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Privateer Privateer Privateer Privateer