Rinker

Rinker Boats is een toonaangevende fabrikant van kwaliteitsboten die klanten al meer dan 50 jaar een geweldige vaarervaring biedt. Opgericht in 1968, is Rinker Boats sinds de oprichting een familiebedrijf. Met een streven naar kwaliteit en innovatie is Rinker Boats een van de meest populaire bootmerken ter wereld geworden.

Rinker Boats heeft een lange en trotse geschiedenis van het bouwen van boten die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Vanaf hun eerste boot, de Rinker Runabout, tot hun huidige line-up van luxe cruisers, heeft Rinker Boats consequent kwaliteit vakmanschap en prestaties geleverd. Door de jaren heen heeft Rinker Boats een reputatie opgebouwd voor het bouwen van boten die betrouwbaar, veilig en stijlvol zijn.

Rinker Boats biedt een breed scala aan boten voor elk type schipper. Van vissersboten tot luxe cruisers, Rinker Boats heeft voor elk wat wils. Enkele van hun meest populaire modellen zijn de Rinker Captiva, de Rinker Fiesta Vee, en de Rinker Express Cruiser. Elk van deze modellen biedt een unieke combinatie van stijl, prestaties en comfort.

Of u nu op zoek bent naar een boot om te vissen, te cruisen, of gewoon plezier te hebben op het water, Rinker Boats heeft iets voor u. Met een toewijding aan kwaliteit en innovatie voorziet Rinker Boats klanten al meer dan 50 jaar van een geweldige vaarervaring.

Rinker bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Rinker diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Rinker boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Rinker. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Rinker model verkocht:

Rinker Fiesta Vee 250
Rinker