Riva

Riva is een wereldberoemd botenmerk dat al sinds 1842 luxe schepen bouwt. Opgericht door Pietro Riva in Sarnico, Italië, heeft het bedrijf een lange en illustere geschiedenis van het produceren van enkele van de mooiste en meest iconische boten ter wereld. Van de klassieke Aquarama tot de moderne Rivarama, Riva staat al meer dan 175 jaar in de voorhoede van de botenindustrie.

Riva boten staan bekend om hun klassieke Italiaanse stijl en vakmanschap. Het bedrijf heeft enkele van de meest iconische boten ter wereld geproduceerd, waaronder de Aquarama, de Rivarama, de Rivale, de Tritone, de Grand Turismo en de Superamerica. Elk van deze modellen heeft zijn eigen unieke stijl en kenmerken, waardoor ze populair zijn bij schippers van alle soorten.

De Aquarama is misschien wel de meest iconische van alle Riva boten. Dit klassieke model werd voor het eerst geïntroduceerd in 1962 en is sindsdien uitgegroeid tot een symbool van luxe en stijl. De Aquarama heeft een strak design, een luxueus interieur en krachtige motoren, waardoor het een favoriet is onder watersporters.

De Rivarama is een ander populair model van Riva. Dit model werd geïntroduceerd in 2004 en heeft een modern design met een luxe interieur. De Rivarama wordt aangedreven door twee krachtige motoren, waardoor het een geweldige keuze is voor wie op zoek is naar snelheid en prestaties.

De Rivale is een ander klassiek model van Riva. Dit model werd voor het eerst geïntroduceerd in 1967 en heeft een klassiek ontwerp met een luxe interieur. De Rivale wordt aangedreven door twee krachtige motoren, waardoor het een geweldige keuze is voor wie op zoek is naar snelheid en prestaties.

De Tritone is een ander populair model van Riva. Dit model werd voor het eerst geïntroduceerd in 1972 en heeft een modern design met een luxe interieur. De Tritone wordt aangedreven door twee krachtige motoren, waardoor het een geweldige keuze is voor wie op zoek is naar snelheid en prestaties.

De Grand Turismo is een ander klassiek model van Riva. Dit model werd voor het eerst geïntroduceerd in 1976 en heeft een klassiek ontwerp met een luxe interieur. De Grand Turismo wordt aangedreven door twee krachtige motoren, waardoor het een geweldige keuze is voor wie op zoek is naar snelheid en prestaties.

De Superamerica is het nieuwste model van Riva. Dit model werd voor het eerst geïntroduceerd in 2017 en beschikt over een modern design met een luxe interieur. De Superamerica wordt aangedreven door twee krachtige motoren, waardoor het een geweldige keuze is voor wie op zoek is naar snelheid en prestaties.

Riva maakt al meer dan 175 jaar luxe boten en blijft een van de meest iconische bootmerken ter wereld. Van de klassieke Aquarama tot de moderne Rivarama, Riva is al generaties lang toonaangevend in de botenindustrie. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne boot, Riva heeft voor ieder wat wils.

Riva bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Riva diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Riva boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Riva. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Riva Riva Riva Riva