Sanlorenzo

San Lorenzo is een wereldberoemde Italiaanse botenfabrikant die sinds 1958 luxe jachten bouwt. Opgericht door wijlen Lorenzo Zuccon, is het bedrijf synoniem geworden met kwaliteit en innovatie. Vanaf het nederige begin in het stadje Viareggio is San Lorenzo uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde bootfabrikanten ter wereld.

San Lorenzo heeft een lange en trotse geschiedenis in het maken van de meest luxueuze en stijlvolle jachten op de markt. Het bedrijf is al tientallen jaren toonaangevend op het gebied van jachtontwerp en de boten staan bekend om hun superieure vakmanschap en aandacht voor detail. San Lorenzo heeft een aantal van de meest iconische jachten ter wereld geproduceerd, waaronder de San Lorenzo SL82, San Lorenzo SL86, San Lorenzo SL90, San Lorenzo SL94 en San Lorenzo SL104.

Elk San Lorenzo jacht is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties. Het bedrijf gebruikt alleen de beste materialen en componenten, en de boten zijn gebouwd om lang mee te gaan. San Lorenzo jachten staan bekend om hun strakke lijnen, luxueuze interieurs en geavanceerde technologie. Of u nu op zoek bent naar een boot om te cruisen, te vissen of te racen, San Lorenzo heeft een model dat aan uw wensen voldoet.

San Lorenzo zet zich in om zijn klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder ontwerp op maat, onderhoud en reparatie. San Lorenzo biedt ook een verscheidenheid aan financieringsmogelijkheden, waardoor het gemakkelijk is om het perfecte jacht voor uw behoeften aan te schaffen.

Of u nu op zoek bent naar een luxe cruiser of een high-performance racer, San Lorenzo heeft de perfecte boot voor u. Met zijn streven naar kwaliteit en innovatie is San Lorenzo de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een boot die de tand des tijds zal doorstaan.

Sanlorenzo bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Sanlorenzo diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Sanlorenzo boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Sanlorenzo. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Sanlorenzo model verkocht:

Sanlorenzo SD 112
Sanlorenzo Sanlorenzo Sanlorenzo Sanlorenzo