Sea Ray

SeaRay is een van de populairste en bekendste bootmerken ter wereld. SeaRay is opgericht in 1959 en produceert al meer dan 60 jaar kwaliteitsboten. Vanuit hun nederige begin in het stadje Knoxville, Tennessee, is SeaRay uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde en gewilde bootmerken ter wereld.

SeaRay boten staan bekend om hun superieure vakmanschap en aandacht voor detail. Elke SeaRay boot is ontworpen om het ultieme in comfort, prestaties en stijl te bieden. Van de slanke en stijlvolle SeaRay Sundancer tot de krachtige en luxueuze SeaRay L-klasse, SeaRay boten zijn ontworpen om aan de behoeften van elke schipper te voldoen.

SeaRay boten staan ook bekend om hun innovatieve functies en technologie. Van het revolutionaire SeaRay SmartCraft systeem tot de geavanceerde SeaRay Autopilot, SeaRay boten zijn ontworpen om het varen gemakkelijker en aangenamer te maken. SeaRay biedt ook een breed scala aan accessoires en opties om uw boot aan te passen aan uw exacte specificaties.

Enkele van de meest populaire SeaRay-modellen zijn de SeaRay Sundancer, SeaRay L-Class, SeaRay Sport Yacht, SeaRay Express Cruiser, SeaRay Flybridge en SeaRay Bowrider. Elk van deze modellen biedt een unieke combinatie van stijl, prestaties en comfort. Of u nu op zoek bent naar een boot om te vissen, te cruisen of gewoon te ontspannen, SeaRay heeft de perfecte boot voor u.

Als u op zoek bent naar een boot die kwaliteit, prestaties en stijl combineert, dan is SeaRay de perfecte keuze. Met meer dan 60 jaar ervaring is SeaRay een van de meest vertrouwde en gerespecteerde bootmerken ter wereld. Of u nu op zoek bent naar een boot om te vissen, te cruisen of gewoon te ontspannen, SeaRay heeft de perfecte boot voor u.

Sea Ray bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Sea Ray diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Sea Ray boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Sea Ray. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Sea Ray Sea Ray Sea Ray Sea Ray