Sealine

Sealine is een wereldberoemde botenfabrikant met een lange en illustere geschiedenis. Opgericht in de late jaren 1960, produceert Sealine al meer dan 50 jaar enkele van de beste boten ter wereld. Vanuit hun nederige begin in het Verenigd Koninkrijk is Sealine uitgegroeid tot een wereldleider in de maritieme industrie, met een aanwezigheid in meer dan 40 landen.

Sealine boten staan bekend om hun kwaliteit, vakmanschap en aandacht voor detail. Hun assortiment boten omvat alles van luxe motorjachten tot sportcruisers, en ze hebben een model voor elke behoefte. Sealine's meest populaire modellen zijn de F42, S42, F37, S37 en de C48. Al deze modellen beschikken over de nieuwste maritieme technologie en zijn ontworpen voor een comfortabele en plezierige ervaring op het water.

Sealine is ook toegewijd aan het leveren van het hoogste niveau van klantenservice. Hun team van ervaren professionals staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven over de beste boot voor uw behoeften. Met een breed scala aan accessoires en reserveonderdelen is Sealine de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle boot.

Of u nu op zoek bent naar een luxe motorjacht of een sportcruiser, Sealine heeft de perfecte boot voor u. Met een lange en trotse geschiedenis in het produceren van enkele van de beste boten ter wereld, is Sealine de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle boot.

Sealine bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Sealine diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Sealine boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Sealine. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Sealine Sealine Sealine Sealine