Standfast

Het merk Standfast Yacht is al meer dan een eeuw toonaangevend in de botenindustrie. Opgericht in de vroege jaren 1900, heeft Standfast enkele van de beste zeil- en motorjachten ter wereld gemaakt. Met een toewijding aan kwaliteit en innovatie is Standfast een vertrouwde naam geworden in de botenindustrie.

Standfast jachten staan bekend om hun superieure vakmanschap en aandacht voor detail. Van de klassieke lijnen van de Standfast 33 tot de moderne styling van de Standfast 50, elk jacht is ontworpen om een luxe en comfortabele ervaring op het water te bieden. Standfast jachten staan ook bekend om hun prestaties en betrouwbaarheid, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel recreatief als competitief zeilen.

Het merk Standfast heeft een lange en legendarische geschiedenis. Het bedrijf is opgericht door de legendarische botenbouwer John Standfast, die bekend stond om zijn innovatieve ontwerpen en superieur vakmanschap. Door de jaren heen is Standfast blijven voortbouwen op de erfenis van John Standfast en heeft het enkele van de meest iconische jachten ter wereld gecreƫerd.

Vandaag de dag biedt Standfast een breed scala aan jachten, van de klassieke Standfast 33 tot de moderne Standfast 50. De Standfast 33 is een klassiek zeiljacht dat perfect is voor cruisen en racen. De Standfast 50 is een modern motorjacht dat is ontworpen voor luxe en prestaties. Beide modellen zijn populaire keuzes voor wie op zoek is naar een betrouwbaar en luxueus jacht.

Welk type jacht u ook zoekt, Standfast heeft het perfecte model voor u. Met een toewijding aan kwaliteit en innovatie, zijn Standfast jachten zeker om u te voorzien van een luxe en comfortabele ervaring op het water.

Standfast bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Standfast diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Standfast boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Standfast. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Standfast modellen te koop:

Standfast 56
Standfast Standfast Standfast Standfast