Storebro

Storebro is een wereldberoemde botenfabrikant, met een lange en trotse geschiedenis in het maken van enkele van de beste schepen op de markt. Opgericht in Zweden in 1945, produceert Storebro al meer dan 75 jaar boten en is uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde namen in de industrie.

Storebro boten staan bekend om hun kwaliteit en vakmanschap, en het bedrijf heeft een lange lijst van populaire modellen die door de jaren heen zijn geproduceerd. De Storebro Royal Cruiser is een van de meest iconische modellen, en is een favoriet onder schippers vanwege het klassieke ontwerp en de luxe eigenschappen. De Storebro Commander is een ander populair model, en staat bekend om zijn ruime interieur en uitstekende prestaties. De Storebro 31 is een kleiner model, maar biedt nog steeds tal van functies en voorzieningen.

Storebro staat ook bekend om zijn inzet voor innovatie en technologie, en heeft een aantal geavanceerde functies ontwikkeld die hun boten veiliger en effici├źnter maken. Het bedrijf heeft ook een aantal milieuvriendelijke technologie├źn ontwikkeld, zoals elektrische aandrijfsystemen en zonnepanelen, die hun boten milieuvriendelijker maken.

Storebro is een vertrouwde naam in de botenindustrie, en hun streven naar kwaliteit en innovatie heeft hen tot een van de meest gerespecteerde bootfabrikanten ter wereld gemaakt. Of u nu op zoek bent naar een klassieke cruiser of een moderne performance boot, Storebro heeft een model dat aan uw wensen voldoet.

Storebro bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Storebro diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Storebro boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Storebro. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Storebro Storebro Storebro Storebro