Sunseeker

Sunseeker is een wereldberoemde botenfabrikant, met een rijke geschiedenis in het maken van enkele van de meest luxueuze en stijlvolle vaartuigen op de markt. Opgericht in 1969, is Sunseeker uitgegroeid tot een leider in de industrie, met een breed scala aan boten, van motorjachten tot sportcruisers. Met een streven naar kwaliteit en innovatie is Sunseeker een begrip geworden in de botenwereld.

De geschiedenis van Sunseeker begon in Poole, Engeland, waar het bedrijf werd opgericht door Robert Braithwaite en zijn zonen. Het bedrijf verwierf al snel een reputatie voor het produceren van boten van hoge kwaliteit en begon al snel het assortiment vaartuigen uit te breiden. In de loop der jaren heeft Sunseeker een reeks modellen ontwikkeld voor alle soorten watersporters, van het instapmodel Superhawk tot de luxe Predator-serie.

Tot de populairste modellen van Sunseeker behoort de Predator-serie, een reeks luxe motorjachten met een strak, modern ontwerp. De Manhattan-serie is ook populair en biedt een reeks stijlvolle motorjachten met veel ruimte en comfort. De Superhawk-serie is ideaal voor wie op zoek is naar een sportieve, prestatiegerichte boot, terwijl de Portofino-serie een reeks stijlvolle, gezinsvriendelijke cruisers biedt.

Sunseeker heeft ook een reeks accessoires en onderdelen ontwikkeld om uw boot in topconditie te houden. Van motoren en propellers tot navigatiesystemen en elektronica, Sunseeker heeft alles wat u nodig heeft om uw boot soepel te laten varen.

Sunseeker is een leider in de botenindustrie, en haar toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft haar tot een van de meest gerespecteerde bootfabrikanten ter wereld gemaakt. Met een breed scala aan modellen voor alle soorten watersporters is Sunseeker de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een luxe en stijlvolle boot.

Sunseeker bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Sunseeker diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Sunseeker boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Sunseeker. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Sunseeker Sunseeker Sunseeker Sunseeker