Trader

Trader is een wereldberoemd botenmerk dat sinds het begin van de jaren zeventig kwaliteitsschepen produceert. Opgericht door wijlen John en Mary Trader, is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde en gewilde bootfabrikanten ter wereld. Met een streven naar kwaliteitsvakmanschap en innovatie staan Trader boten bekend om hun superieure prestaties, betrouwbaarheid en stijl.

Trader boten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een breed scala van watersporters, van recreatieve vissers tot serieuze offshore vissers. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan modellen, waaronder center consoles, express cruisers en sportfishers. Elk model is ontworpen om het ultieme in comfort, prestaties en stijl te bieden.

Trader boten zijn gebouwd met de hoogste kwaliteit materialen en componenten, waaronder glasvezel rompen, roestvrij staal hardware, en geavanceerde elektronica. Het bedrijf biedt ook een breed scala aan opties en accessoires, zodat klanten hun boten kunnen aanpassen aan hun individuele behoeften.

Trader boten staan bekend om hun superieure prestaties en betrouwbaarheid. De inzet van het bedrijf voor kwaliteit en innovatie heeft geresulteerd in enkele van de meest populaire modellen op de markt van vandaag, waaronder de Trader 44, Trader 42 en Trader 38. Elk van deze modellen biedt een unieke combinatie van functies en voorzieningen, waardoor ze ideaal zijn voor een verscheidenheid aan vaaractiviteiten.

Trader boten zijn ontworpen voor een leven lang plezier op het water. Met een streven naar kwaliteit en innovatie zullen Trader boten zeker jarenlang betrouwbare prestaties en tevredenheid leveren.

Trader bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Trader diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Trader boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Trader. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Trader Trader Trader Trader