Trintella

Trintella Yachts is een wereldberoemde botenfabrikant die al sinds de jaren 50 prachtige zeilschepen maakt. Trintella is opgericht in Nederland en is al meer dan 60 jaar toonaangevend in de zeilindustrie. Met een focus op kwaliteit, vakmanschap en innovatie is Trintella een van de meest populaire bootmerken ter wereld geworden.

Trintella's geschiedenis gaat terug tot de jaren 1950 toen het bedrijf werd opgericht door de familie Van der Valk. Het bedrijf kreeg al snel een reputatie voor het produceren van hoogwaardige zeilschepen die zowel betrouwbaar als stijlvol waren. Door de jaren heen is Trintella blijven innoveren en nieuwe technologie├źn blijven ontwikkelen om hun boten nog beter te maken.

Trintella's meest populaire modellen zijn de Trintella I, Trintella II, Trintella III en Trintella IV. Deze boten staan bekend om hun strakke ontwerpen, superieure prestaties en luxueuze interieurs. Trintella biedt ook een breed scala aan accessoires en opties om uw boot aan te passen aan uw exacte specificaties.

Trintella is toegewijd om de hoogste kwaliteit zeilervaring te bieden aan haar klanten. Met een focus op veiligheid, comfort en prestaties, zijn Trintella boten ontworpen om jarenlang plezier te hebben op het water. Of u nu op zoek bent naar een weekendcruiser of een lange afstandsracer, Trintella heeft de perfecte boot voor u.

Trintella bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Trintella diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Trintella boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Trintella. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Trintella Trintella Trintella Trintella