Trojan

Trojan Boats is een leider in de botenindustrie sinds de jaren 1920. Opgericht in Tacoma, Washington, produceert het bedrijf al bijna een eeuw kwaliteitsboten. Vanaf het begin staan Trojan Boats bekend om hun superieure vakmanschap en aandacht voor detail.

De geschiedenis van het bedrijf begon in 1923 toen de broers John en William Trojan in Tacoma begonnen met het bouwen van houten boten. De broers kregen al snel een reputatie voor hun kwaliteitsvakmanschap en begonnen al snel grotere boten te produceren. Tegen de jaren 1950 was Trojan Boats een van de populairste bootmerken in de Verenigde Staten geworden.

Vandaag de dag is Trojan Boats nog steeds toonaangevend in de botenindustrie. Het bedrijf produceert een breed scala aan boten, van kleine vissersboten tot grote luxe jachten. Enkele van de meest populaire modellen zijn de Trojan Express, de Trojan 10 Meter, en de Trojan F-32. Al deze modellen zijn ontworpen om superieure prestaties en comfort te bieden.

Naast hun kwaliteitsboten biedt Trojan Boats ook een breed scala aan accessoires en diensten. Van aangepaste bekleding tot motorreparaties, het bedrijf heeft alles wat u nodig heeft om uw boot soepel te laten varen. Met een toewijding aan klantenservice en tevredenheid is Trojan Boats de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle boot.

Trojan bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Trojan diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Trojan boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Trojan. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Trojan model verkocht:

Trojan 36
Trojan