Wauquiez

Wauquiez is een gerenommeerd Frans botenbouwbedrijf met een lange en voorname geschiedenis. Opgericht in 1957 door Henri Wauquiez, produceert het bedrijf al meer dan 60 jaar enkele van de mooiste zeiljachten ter wereld. Vanaf het nederige begin in het kleine Franse dorpje La Rochelle is Wauquiez uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde namen in de industrie.

Wauquiez boten staan bekend om hun kwaliteitsconstructie en aandacht voor detail. Het bedrijf heeft een jarenlange toewijding aan vakmanschap en innovatie, en zijn boten zijn ontworpen om zowel mooi als zeewaardig te zijn. Wauquiez heeft een breed scala aan modellen, van de klassieke Pilot Saloon tot de moderne en luxueuze Privilege Series.

De Pilot Saloon is een van de populairste modellen van Wauquiez. Dit klassieke ontwerp wordt al sinds de jaren 60 geproduceerd en is nog steeds een van de meest gewilde boten ter wereld. De Pilot Saloon is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele cruiseboot.

De Privilege serie is een ander populair model van Wauquiez. Deze serie luxe zeiljachten is ontworpen voor lange afstandszeilen en is perfect voor wie op zoek is naar een luxe en comfortabele zeilervaring. De Privilege Series boten zijn gebouwd met de hoogste kwaliteit materialen en voorzien van de nieuwste zeiltechnologie.

Welk type boot u ook zoekt, Wauquiez heeft iets te bieden. Van klassieke ontwerpen tot moderne luxe jachten, Wauquiez heeft een boot voor elke zeiler. Met een lange en voorname geschiedenis is Wauquiez een naam die synoniem staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Wauquiez bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Wauquiez diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Wauquiez boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Wauquiez. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Wauquiez Wauquiez Wauquiez Wauquiez