30-1-2009

Guardian MK II in de verkoop

Guardian Mk II exclusief in verkoop bij De Valk

Guardian Mk II exclusief in verkoop bij De Valk

Guardian Mk II exclusief in verkoop bij De Valk

 

De Valk Sneek is benoemd tot central agent in de verkoop van de Guardian 50 Mk II, waarbij voltooiing en tewaterlating van het jacht begin dit jaar zullen plaatsvinden. Dit eersteklas 14,95-meter motorjacht is Hollands vakwerk. Het jacht is gebouwd door BluePrint Marine, ontworpen door Van Oossanen & Associates en ingericht door Rene van der Velden. Dit jacht is de opvolger van de Guardian 50 Mk I, verkocht door De Valk Sneek in 2007.

Het voornaamste nieuwe kenmerk van de tweede Guardian is de aanzienlijk grotere flybridge, ontworpen om de beleving van het zeilen te optimaliseren. Alle overige aspecten van de Mk II voldoen aan de Guardian reputatie en zorgen ervoor dat er lang, comfortabel en veilig gevaren kan worden.

Het jacht is gebouwd van composiet epoxy materiaal. Het jacht is Lloyds gecertificeerd en heeft CE categorie A status (de Europese standaard voor zeevarende vaartuigen) en overtreft alle gestelde ISO normen. De Guardian Mk II beschikt over zeer geavanceerde technologie en is toch zeer eenvoudig te bevaren. Alle uitrusting aan boord is afkomstig van de beste fabrikanten.

Met haar tijdloze stijl en no-nonsense kwaliteit is de Guardian Mk II geschikt voor het varen van lange afstanden onder alle weersomstandigheden. Het jacht heeft 50% meer tankruimte voor brandstof en water dan vergelijkbare jachten van deze lengte. Het jacht heeft een laag dieselverbruik dankzij het efficiënte voortstuwingssysteem. Alle gedeeltes van de romp en zaken als de scheg en boegschroef zijn ontworpen om voor zo min mogelijk weerstand te zorgen. Het jacht kan snelheden behalen van wel 30 knopen.

De Valk Sneek presenteert de Guardian 50 Mk II tijdens Boot Holland (Friezenhal, standnummer 5080) van 6 t/m 11 februari 2009.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Sijbranda van De Valk Sneek via T: 0515 42 80 30; F: 0515 42 80 39; E: sneek@devalk.nl