21-3-2013

Te Koop: Moonen 85

Voormalig Koninklijke Moonen 85 te koop bij De Valk Amsterdam

Voormalig Koninklijke Moonen 85 te koop bij De Valk Amsterdam

Voormalig Koninklijke Moonen 85 te koop bij De Valk Amsterdam

De in 1990 door Moonen Shipyards gebouwde Jumbo is niet alleen een schitterend jacht, maar heeft ook een beroemde eigenaar gekend: prins Bernhard. Als onderdeel van de Nederlandse Koninklijke vloot is het schip in 2001 volledig gereviseerd en ook de huidige eigenaar heeft haar een grondige refit laten ondergaan. Jumbo, momenteel afgemeerd in Kroatië, biedt u de zeldzame gelegenheid eigenaar te worden van een topkwaliteit Moonen 85 die deel uitmaakt van een uniek erfgoed.

De door Diana Yacht Design ontworpen Jumbo is een displacement motorjacht dat geschikt is voor trans-Atlantische tochten. De rondspant stalen romp wordt gecompleteerd met een elegante aluminium opbouw en teakhouten dekken. Jumbo heeft een gezellige salon in klassiek teak, biedt ruimte aan acht personen in vier gastenhutten en is voorzien van een ruim uitgeruste kombuis.

De Koninklijke familie heeft Jumbo oorspronkelijk via De Valk aangekocht en verkocht. Dit is inmiddels de derde keer dat deze jachtmakelaar dit fantastische motorjacht in de boeken heeft. “Het schipverkeert nog altijd in smetteloze staat dankzij de verschillende refits en de oorspronkelijke bouwkwaliteit”, aldus Mark Swagerman, de verantwoordelijke makelaar van De Valk Amsterdam. “De eigenaar van Jumbo heeft bovendien de stalen romp laten behandelen met opvallend blauwe Awlgrip en compleet nieuwe systemen geïnstalleerd. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de volgende eigenaar met net zo veel plezier rond de Kroatische eilanden of verder zal varen.”

Informatie
Neem voor meer informatie contact op met: Mark Swagerman, De Valk Amsterdam, T: +31 (0)35 582 90 14 of E: amsterdam@devalk.nl.