De Valk Barcelona

Openingstijden
maandag - vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
weekend              : op afspraak


 

 

Over jachtmakelaar De Valk Barcelona

Waar vindt u ons?
De Valk Barcelona heeft haar werkgebied in Barcelona (Spanje) en omliggende regio.

Vanwege de lengte van het gebied en de verscheidenheid in de aangeboden jachten werkt De Valk Barcelona niet vanaf een statische vaste lokatie; wij werken flexibel waar u maar wilt! Daardoor zijn wij nooit ver verwijderd van uw jacht of het jacht waarin u bent geïnteresseerd.
 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Het team van De Valk Barcelona heeft grote kennis van de jachtmakelaardij in de regio Barcelona en combineert deze met het grote internationale netwerk van De Valk. Een netwerk dus, dat ver over de Spaanse grenzen reikt.

De Valk Barcelona is gespecialiseerd in de internationale verkoop en marketing van exclusieve motor- en zeiljachten van rond de 15 meter (50 voet) en groter.

De makelaars van De Valk Barcelona staan graag voor u klaar om uw aan- of verkoopwensen te bespreken en samen met u tot een gedegen plan van aanpak te komen. Wij bieden u dé service die u nodig heeft bij de aan- of verkoop van uw jacht in Spanje of daarbuiten.

En ook…
De regio Barcelona heeft een groot aanbod van ligplaatsen, ook voor superjachten, vaak voor een concurrerende prijs.

In de regio bevinden zich ook veel uitstekende jachtservicebedrijven om een pas aangekocht jacht te upgraden of te onderhouden. Ook wanneer u uw jacht perfect verkoop klaar wilt maken, bent u bij deze jachtservicebedrijven aan het juiste adres.

Wilt u meer weten? De Valk Barcelona denkt graag met u mee en kan u snel in contact brengen met de juiste partij.
Ook zijn wij u graag van dienst wanneer u eraan denkt een nieuw jacht te kopen, oriënterend rondkijkt of gebruik wilt maken van onze expertise inzake onderwerpen als jachtmanagement, verzekering of transport.

Wij zijn er voor u!
Bent u in de regio Barcelona en wilt u eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijke verkoop of aankoop van een jacht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij bevinden ons in het middelpunt van de watersport en bieden u graag professionele service op hoogstand niveau.

 

De Valk Barcelona
Medewerkers