De Valk Istria

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
weekend                  : op afspraak

Over jachtmakelaar De Valk Istria

De Valk Istria staat voor een team van gepassioneerde maritieme professionals dat bestaat uit Miha Spendal die het kantoor runt, zijn vrouw Maja die verantwoordelijk is voor de backoffice en jachtmakelaar Darko Tomasic. Allen met uitgebreide professionele ervaring in de jachtindustrie en bootverkoop. 

Omdat wij ons op het kruispunt van noord en zuid bevinden, zijn wij ondergedompeld in een werkelijk internationale sfeer. Wij brengen kopers en verkopers uit alle delen van de wereld bij elkaar. Wij spreken vloeiend Engels, Duits, Sloveens, Kroatisch en Italiaans met begrip voor andere Slavische talen.

De Sloveense en Kroatische kusten behoren tot de mooiste en belangrijkste recreatiegebieden in het Middellandse Zeegebied en trekken talrijke jachtenklanten uit de hele wereld aan en zijn dus de perfecte marktplaats voor boten. Dus als u uw jacht in het oostelijke deel van de Adriatische Zee heeft of houdt en van gedachten wilt wisselen over uw toekomstplannen, neem dan gerust contact met ons op.

Wat kunnen wij voor u doen?
Ons team heeft uitgebreide expertise van de jachtmakelaardij in de Med en wereldwijd. De combinatie met het grote internationale netwerk van De Valk Yacht Brokers stelt ons in staat de beste voorwaarden te creëren voor de aan- en verkoop van uw jacht.

Wij bieden u de service die specifiek nodig is om aan uw behoeften te voldoen, of het nu gaat om de verkoop van uw jacht of de aankoop van het volgende.

We zijn actief langs de hele Sloveense en Kroatische kust. Natuurlijk kunnen wij onze klanten ook helpen met een jacht in andere delen van Europa of de wereld.
Vanwege een zeer lange kustlijn opereert De Valk vanuit twee centrale locaties: Istrië & Dalmatië. Hierdoor zijn wij zeer flexibel om met u een afspraak te maken voor de aan- of verkoop van uw jacht.

Wij staan tot uw dienst!
Wij bieden u graag professionele service.
Wilt u meer informatie over wat De Valk Istria voor u kan betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De Valk Istria is te bereiken via: +386 1 600 2704 en +385 13000722
Voor hulp in de regio Dalmatië kunt u contact opnemen met De Valk Dalmatië.

De Valk Istria