De Valk Croatia

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
weekend                  : op afspraak

Over jachtmakelaar De Valk Croatia

Wie zijn De Valk Kroatië?
De Valk Croatia staat voor een team van gepassioneerde maritieme professionals bestaande uit Miha Spendal die het kantoor runt, zijn vrouw Maja die de backoffice verzorgt, Darko Tomasic, Arjen Hoeksma en Koen Mulder. Allen met uitgebreide professionele ervaring in de jachtbouw en bootverkoop. 

Op het kruispunt van noord en zuid bevinden wij ons in een internationale sfeer. Wij brengen kopers en verkopers uit alle delen van de wereld bij elkaar. Wij spreken vloeiend Engels, Duits, Sloveens, Kroatisch, Italiaans en Nederlands met begrip voor andere Slavische talen.

De Kroatische en Sloveense kusten behoren tot de mooiste en belangrijkste recreatiegebieden in het Middellandse Zeegebied en trekken talrijke jachtenklanten uit de hele wereld aan en zijn dus de perfecte marktplaats voor boten. Dus als u uw jacht in het oostelijke deel van de Adriatische Zee heeft of houdt en van gedachten wilt wisselen over uw toekomstplannen, neem dan gerust contact met ons op.

Wat kunnen wij voor u doen?
Ons team heeft uitgebreide expertise van de jachtmakelaardij in de Med en wereldwijd. De combinatie met het grote internationale netwerk van De Valk Yachtbrokers stelt ons in staat de beste voorwaarden te scheppen voor de aan- en verkoop van uw jacht.

Wij bieden u de service die specifiek nodig is om aan uw behoeften te voldoen, of het nu gaat om de verkoop van uw jacht of de aankoop van het volgende.

Wij zijn actief langs de gehele Kroatische, Sloveense en Montenegro kustlijn. Natuurlijk kunnen wij onze klanten ook helpen met een jacht in andere delen van Europa of de wereld.
Vanwege de zeer lange kustlijn opereert De Valk Croatia vanuit twee centrale locaties. Hierdoor zijn wij zeer flexibel om met u een afspraak te maken voor de aan- of verkoop van uw jacht.

Wij staan tot uw dienst!
Wij bieden u graag professionele service. Wilt u meer informatie over wat De Valk Croatia voor u kan betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De Valk Croatia