De Valk Dalmatia

Opening hours
Monday - Friday: 09.00 - 18.00 hours
Weekend : by appointment

Over jachtmakelaar De Valk Dalmatia

De Valk Dalmatië is een team gepassioneerde maritieme professionals bestaande uit Arjen Hoeksma en Koen Mulder. Beiden hebben uitgebreide professionele ervaring in de jachtbouw en bootverkoop. 

Door onze ligging op het kruispunt van Noord en Zuid heerst er een internationale sfeer. Wij brengen kopers en verkopers uit alle delen van de wereld bij elkaar. Wij spreken vloeiend Engels, Duits en Nederlands.

De kusten van Kroatië en Montenegro behoren tot de mooiste en belangrijkste recreatiegebieden van de Middellandse Zee en trekken talrijke kopers van jachten uit de hele wereld aan. Dus als u met uw jacht in het oostelijke deel van de Adriatische Zee vaart of heeft gevaren en uw toekomstplannen wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

Wat kunnen wij voor u doen?
Ons team heeft uitgebreide ervaring in jachtmakelaardij in het Middellandse Zeegebied en wereldwijd. Door dit te combineren met het grote internationale netwerk van De Valk Yacht Brokers kunnen wij de beste voorwaarden creëren voor de aan- en verkoop van uw jacht.

Wij zetten ons in om u de service te bieden die u nodig heeft, of het nu gaat om de verkoop van uw jacht of de aankoop van het volgende.

We zijn actief langs de hele kustlijn van Kroatië en Montenegro. Natuurlijk kunnen wij ook een jacht regelen voor onze klanten in andere delen van Europa of de wereld.
Vanwege de zeer lange kustlijn werkt De Valk vanuit twee centrale locaties: Dalmatië & Istrië. Daarom zijn wij zeer flexibel om met u een afspraak te maken voor de aankoop of verkoop van uw jacht.

Wij zijn er voor u!
Wij staan altijd klaar om u professioneel van dienst te zijn. Wilt u meer informatie over wat De Valk Dalmatia voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

De Valk Dalmatië is te bereiken op: +385 (0)218 68003 of +385 1300072.
Voor hulp in de regio Istrië kunt u contact opnemen met De Valk Istria.

De Valk Dalmatia