De Valk Multihull

Over jachtmakelaar De Valk Multihull

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?  
De laatste decennia is de interesse in multihulls aanzienlijk gegroeid. Over de hele wereld, met name in de mooie vaargebieden zoals Middellandse Zee, Zuidoost-Azië en het Caribisch gebied, maar ook in Noord-Europa is de vraag naar, en het gebruik van, multihull jachten sterk aan het toenemen. Ook heeft de wereldreiziger de mulithull ontdekt om hun dromen na te jagen. 
 
Bij De Valk is ook steeds meer vraag naar catamarans en trimarans, om deze klanten goed te kunnen helpen hebben wij een ervaren team bij elkaar gebracht onder de naam De Valk Multihull. Dit team is gespecialiseerd in de verkoop van zeil- en motor catamaran of trimaran in de lengte van 30 tot 80 voet. Het centrale aanspreekpunt is Ger Bayens, een jachtmakelaar met buitengewoon veel multihull ervaring. Dit alles maakt De Valk de aangewezen partij voor de verkoop en/of aankoop van een multihull.  
 
Ons netwerk 
In Europa heeft De Valk Yacht Brokers een groot aantal kantoren waar zeer deskundige jachtmakelaars met zeer veel passie werken. De kans is dus groot dat een boot die verkocht dient te worden, dicht bij een lokaal kantoor van De Valk ligt.  
Daarom werkt De Valk Multihull samen met de lokale De Valk kantoren betreffende de in-verkoop-name, verkoop en verkoopafhandeling van de zeil- en motor catamarans of trimarans.  
Buiten Europa werken wij, waar nodig, samen met lokale partners.

Bel (of mail) gerust, het hoeft niet alleen te gaan over aan- of verkoop van een multihull, wij delen graag onze volledige kennis en neem daarom voor al uw mulithull vragen contact op met Ger Bayens.  

 

De Valk Multihull