De Valk Thuishaven

Openingstijden
maandag - zondag: op afspraak

Over jachtmakelaar De Valk Thuishaven

Verkoop vanaf uw eigen ligplaats

Waar vindt u ons? 
Overal in heel Nederland vindt u de makelaars van De Valk Thuishaven die onderweg zijn naar jachten die in hun thuishaven op de eigen ligplaats te koop aangeboden worden door ons.

De ontmoetingen tussen verkopers, kopers en de makelaars vindt vooral plaats in de thuishaven/eigen ligplaats van het jacht, of in de regio waar het jacht momenteel aan het varen is. 

Natuurlijk hebben we ook een kantoor (zonder verkoophaven) van waar uit we de organisatie van De Valk Thuishaven faciliteren; hier zijn we persoonlijk, per telefoon, mail en whatsapp goed bereikbaar. De plaats van dit centraal in Nederland liggende kantoor is NAARDEN.

Wat kunnen wij voor u betekenen? 
De Valk Thuishaven is gespecialiseerd in de verkoop van goed onderhouden motor- en zeiljachten welke vooral vanaf hun eigen thuishaven/ligplaats te koop aangeboden en verkocht worden.  

 
En ook… 
Adviseren we u als verkoper wat u kunt (laten) doen om uw jacht op de beste manier aan potentiële kopers te presenteren.  

Stimuleren, en enthousiasmeren we potentiële kopers die interesse in uw jacht hebben door veel informatie van uw jacht aan te bieden. Door goed contact met deze geïnteresseerden te houden en ze uit te nodigen om een goed bod te doen. 

Verder kunt u gedurende het verkoop traject altijd kiezen om uw jacht, bijvoorbeeld in de winterperiode, naar een van onze verkoop kantoren brengen waar uw jacht te water of op de al buiten of binnen in verkoophal kan verblijven. 

Ook kunt u met uw jacht deelnemen aan watersport evenementen, bijvoorbeeld Motorboot Sneek;  een zeer goed bezocht watersportevenement wat 2x per jaar gehouden wordt. 
 
Wij zijn er voor u! 
Het team De Valk Thuishaven komt vol enthousiasme naar u en uw jacht om in een oriënterend gesprek uw plannen te bespreken betreffende verkoop, aankoop of taxatie.

Meer weten?
Neem contact met ons op of lees hier verder

 

 

 

De Valk Thuishaven