Island Packet

Island Packet Yachts is een wereldberoemde botenfabrikant die sinds 1979 kwaliteitszeilboten maakt. Island Packet Yachts, opgericht door Bob Johnson, is uitgegroeid tot een leider in de zeilbootindustrie en biedt een breed scala aan modellen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zeilers van alle niveaus te voldoen. Van de klassieke Island Packet 35 tot de luxueuze Island Packet 485, Island Packet Yachts heeft voor ieder wat wils.

De geschiedenis van Island Packet Yachts is er een van innovatie en toewijding aan kwaliteit. Bob Johnson, de oprichter van Island Packet Yachts, was een gepassioneerd zeiler die een boot wilde creëren die zowel comfortabel als zeewaardig was. Hij begon met het ontwerpen en bouwen van de Island Packet 35, een boot die was ontworpen als een veilige en betrouwbare cruiser. Van daaruit bleef hij zijn ontwerpen ontwikkelen en verfijnen, om uiteindelijk te komen tot de Island Packet 485, een luxe en ruime zeilboot die perfect is voor langeafstandsreizen.

Vandaag de dag is Island Packet Yachts nog steeds toegewijd aan het creëren van kwaliteitszeilboten die zijn ontworpen om aan de behoeften van zeilers van alle niveaus te voldoen. Enkele van de meest populaire modellen zijn de Island Packet 35, Island Packet 380, Island Packet 420, Island Packet 445, Island Packet 485, en de Island Packet 525. Elk van deze modellen is ontworpen om een comfortabele en veilige zeilervaring te bieden, en ze zijn allemaal gebouwd met de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap.

Of u nu een beginner of een ervaren zeiler bent, Island Packet Yachts heeft iets voor u. Met een breed scala aan modellen en een toewijding aan kwaliteit is Island Packet Yachts de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele zeilboot.

Island Packet bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Island Packet diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Island Packet boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Island Packet. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Island Packet Island Packet Island Packet Island Packet