Jongert

Jongert jachten: Een geschiedenis van luxe en prestaties

Al meer dan een eeuw is Jongert Yachts toonaangevend in de luxe jachtindustrie. Opgericht in 1916 door Jan Jongert, maakt de Nederlandse scheepswerf al generaties lang een aantal van 's werelds mooiste en meest innovatieve zeil- en motorjachten. Van de klassieke lijnen van de Jongert 20T tot de moderne elegantie van de Jongert 2900M, de werf heeft consequent de grenzen van ontwerp en techniek verlegd om schepen te creëren die zowel luxueus als prestatiegericht zijn.

De Jongert 20T is een van de meest iconische modellen van de werf. Dit klassieke zeiljacht is ontworpen om zowel comfortabel als snel te zijn, en het is een favoriet geworden onder ervaren zeilers. De Jongert 2900M is een ander populair model, met een strak en modern ontwerp dat perfect is om mee te cruisen. De Jongert 3000M is een grotere versie van de 2900M en biedt nog meer ruimte en luxe.

Jongert Yachts staat ook bekend om zijn innovatieve techniek. De werf heeft een aantal unieke kenmerken ontwikkeld, zoals het gepatenteerde "Jongert Systeem", waarmee gemakkelijk en efficiënt kan worden gevaren. De werf gebruikt ook geavanceerde materialen en constructietechnieken om ervoor te zorgen dat hun jachten duurzaam gebouwd zijn.

Tegenwoordig is Jongert Yachts nog steeds toonaangevend in de luxe jachtindustrie. Met een toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft de werf een reeks schepen gecreëerd die perfect zijn voor zowel ervaren zeilers als mensen die net beginnen. Of u nu op zoek bent naar een klassiek zeiljacht of een modern motorjacht, Jongert Yachts heeft voor ieder wat wils.

Jongert bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Jongert diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Jongert boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Jongert. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Jongert Jongert Jongert Jongert