Van der Heijden

Van der Heijden Yachts is opgericht in 1993 door Ronald van der Heijden na het beëindigen van zijn carrière bij de Koninklijke Marine. Sindsdien heeft de werf, die nog steeds particulier is, meer dan 420 jachten gebouwd voor tevreden klanten over de hele wereld.

Het bedrijf staat bekend om de synergie tussen praktijkervaring en vakkennis, die leidt tot ongeëvenaarde prestaties. Samen met een toonaangevende styling biedt Van der Heijden Yachts custom of semi-custom jachten die uniek zijn en voldoen aan de hoogste eisen. Van der Heijden is altijd vooruitstrevend in het ontwerpen van jachten, niet alleen wat betreft de uiterlijke verschijning, maar ook onder de waterlijn. Dit leidt tot nieuwe verbluffende lijnen en betere, snellere, efficiëntere en stabielere rompen.

Van der Heijden bij De Valk

De Valk Yacht Brokers heeft van het merk Van der Heijden diverse boten te koop. Daarnaast hebben wij in het verleden verscheidene Van der Heijden boten verkocht. 

De Valk is jachtmakelaar voor Van der Heijden. Voor nadere informatie over de verkoop van uw jacht verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Van der Heijden Van der Heijden Van der Heijden Van der Heijden